pure baby foods wil bijdragen aan een nieuwe generatie die vaker gezond, lekker en plantaardig eet

De eerste 1000 dagen van je leven zijn bepalend voor wat je later lekker vindt. De hapjes die je eet als baby hebben daarom een belangrijke impact op je gezondheid. Nu en later.

 

Als ouder is het soms uitdagend om altijd vers voor je kleintje te koken. Toch wil je het allerbeste voor je kindje. Met pure baby foods proberen we een deel van je tijd terug te geven, door een lekker en gezond alternatief aan te bieden voor zelfgemaakte babyvoeding.

Door gebruik te maken van cold-pressing behouden we voedingswaarde, versheid en smaak. Eindelijk babyvoeding die jonger is dan het kindje dat het eet.

 

Pure baby foods, born to be fresh!

winnaar 2019

Sociale Helden West

gemeente Amsterdam

finalist 2017

Wereldprijs

ASN Bank

finalist 2017

Social Impact Lab

PwC

Sanne: "Opgegroeid op een biologische boerderij in Brabant kwam ik al vroeg in aanraking met de voedingssector. Iedere dag aten we aardappelen van het land met biologische groenten zoals worteltjes of spinazie. Daarnaast kan ik me nog goed de geur van de basilicum en andere verse kruiden herinneren. Als kind was ik een fervent vleesliefhebber, maar op mijn 8e besloot ik om tegelijkertijd met mijn vader vegetariër te worden. Tijdens mijn studententijd experimenteerde ik voor het eerst met andere gerechten dan alleen de vertrouwde Hollandse pot. Na het volgen van de academie van het Slow Food Youth Network groeide mijn interesse voor waar je eten vandaan komt en hoe dit wordt geproduceerd nog verder. Met pure baby foods hoop ik bij te dragen aan een wereld waarin baby's net zo lekker kunnen eten als volwassenen en een gevarieerde smaak ontwikkelen voor later."

Jasper: "Als kind was ik een moeilijke eter. Witlof, spruitjes, mayonaise, vis... Ik weigerde het allemaal. 
De grote omslag kwam pas wanneer ik begon te werken voor een supermarktketen. Rond die tijd kreeg ik een relatie met mijn vriendin, een avontuurlijke eter en kok. Ik leerde niet alleen veel nieuwe smaken kennen, maar begreep ook steeds beter hoe voedingskeuzes gezondheid en milieu beïnvloeden. 
We zijn weer enkele jaren verder en ik ben nu papa. Ik vind het belangrijk dat mijn kind vanaf het begin gevarieerd en lekker eet, zodat ze gezond opgroeit en geniet van wat de natuur ons te bieden heeft. Hopelijk helpt pure baby foods ook andere ouders om deze wens te realiseren!"

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €2 korting bij je eerstvolgende bestelling in onze webshop

volg ons op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 pure baby foods | privacy verklaring | cookiebeleid | Amsterdam, Nederland